Pretraga
Close this search box.

INCIDENT U ŽARKOVU – NAPADNUTI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE

NAPADNUTI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE – Jutros je došlo do incidenta u Trgovačkoj ulici u Žarkovu kada su napadnuti radnik i vozač kamiona JKP Gradska čistoća. Tom prilikom, vozač kamiona D. J. zadobio je povrede udarcima u rame i butinu.Kako su preneli medji, do incidenta je došlo u Trgovačkoj ulici, u naselju Žarkovo, kada se muška osoba u vidno alkoholisanom stanju izdvojila iz grupe ljudi i vrebalno napala radnika Čistoće koji je praznio džambo kontejner kamionom sa bočnim utovarom.

Tada je izašao i vozač kamiona koji je pokušao da smiri situaciju, ali je tada nepoznati napadač pokušao da uđe u kamion i fizički napao vozača. Na lice mesta su ubrzo izašli pripadnici MUP-a, a povređeni vozač kamiona je prevezen na Institut za ortopediju na Banjici gde su mu konstatovane lakše povrede.

Iz JKP Gradska čistoća su oštro osudili ovaj napad, navodeći da radnici ČIstoće časno i predano rade svoj posao, za dobrobit svih sugrađana, svakog dana u sedmici, 24 časa dnevno, u svim vremenskim uslovima. Iz ovog preduzeća su takođe apelovali na sve građane da imaju u vidu njihov trud i posvećenost, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao.

Izvor:beograduzivo

Tagovi:

Pročitajte još: