HOROR NA ČUKARICI: Pretukao suprugu, pa pištoljem nasrnuo na braću

Nasilnik S. M. koji je suprugu pretukao i izbacio iz kuće, a potom pištoljem nasrnuo na dva brata preteći da će sve da ih pobije razoružan je posle filmske potere na Čukarici i intervencije specijalaca sa dugim cevima, koji su ga smestili iza rešetaka!

Drama se dogodila u nedelju, oko 14 sati, u porodičnoj kući u Beogradu. Osumnjičeni S. M. je namamio braću u svoj deo kuće pod izgovorom „da mu nešto pomognu“. Kada su otišli tamo potegao je pištolj na njih. Brata I. M. je nekoliko puta udario drškom pištolja po glavi, dok je drugom bratu polomio nos i lobanju! Braća su pokušala da ga savladaju, i odbrane se, nakon par udarac otčali su od nasilinka da pozovu policiju. Osumnjičeni S. M. pobegao je sa pištoljem, preteći da će se vratiti da ih sve pobije.

Ubrzo je došla policija, koja je naknadno pozvala specijalce sa dugim cevima, koji su posle filmske jurnjave po njivama uspeli da ga uhvate i savladaju. Mlađi brat je posle ušivanja glave na Urgentnom centru u Beogradu pušten kući, dok je stariji sa teškim povredama zadržan jedan dan na posmatranju. On je jutros otpušten na kućno lečenje uz upozorenje lekara da dođe na kontrolni skener glave.

Osumnjičeni je zadržan 48 sati u policiji, posle čega će biti priveden kod dežurnog tužioca na saslušanje, dok mu je pištolj kojim je pretio braći oduzet. Kako smo saznali, on se sumnjiči za pokušaj ubistva dva brata i fizičko maltretiranje supruge zbog čega će mu najverovatnije biti određen pritvor do 30 dana.

Kako se nezvanično saznaje iz istrage S. M. se sumnjiči da je godinama tukao suprugu. Žena je u strahu da će on ubiti nju i decu ukoliko bude pušten da se brani sa slobode.

On je od ranije poznat policiji i nekoliko puta je hapšen zbog nasilničkog ponašanja, uterivanja dugova i nasilja u porodici.

Supruga osumnjičenog J. M. izjavila je za medije da strahuje za bezbednost svoje porodice i istakla da su deca i ona bili suočeni sa ozbiljnim pretnjama.

– Želimo da se zaštitimo i najvažnije nam je da suprug ostane u pritvoru. Nisam smela da ga prijavim policiji kada je mene napao. Ovog puta je nasrnuo na braću što samo potvrđuje da je opasan. Ukoliko bude pušten da se brani sa slobode strahujemo da može da napravi neko zlo – poručila je uplašena žena.

 

 

**Policija Hitni pozivi 192 Prijava nasilja u porodici 0800-100-600 (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar – SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Tagovi:

Pročitajte još: