Pretraga
Close this search box.

HAOS NA SAVI KOD OSTRUŽNICE! KAPETAN BRODA IZAZVAO PRAVI KARAMBOL

Na reci Savi u Beogradu tokom noći dogodio se pravi karambol kada je brod koji je prevozio 600 tona peska udario i oštetio nekoliko kamp kućica na levoj obali reke, ka Ostružnici.

Odmah je pozvana policija i nadležni za rečnu plovidbu a potom je utvrđeno da srećom povređenih nema ali da je pričinjena materijalna šteta.

Utvrđeno je i da je kapetanu broda izmereno 2,5 promila alkohola u krvi a mornaru 1,9 promila. Takođe, u istrazi je zabeleženo da nije radio motor kao i da je sidro neispravno.

Ovo nije jedina nesreća koja se dogodila noćas u Beogradu, ali je jedina na reci.

Da podsetimo, u Beogradu se tokom protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nesreća u kojima je lakše povređeno osam ljudi, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Prethodne noći u Beogradu dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je sedam osoba lakše povređeno, a od toga dve su prevezene u Urgentni centar dok su ostali zbrinuti na licu mesta, rečeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći.

Ekipe Hitne pomoći u Beogradu su u noći između 13. i 14. jimale 129 intervencija, od toga čak 32 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča.

Tagovi:

Pročitajte još: