Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Gospodska poruka čukaričkog košarkaškog kluba roditeljima: Ovo treba da pročitaju svi koji idu na utakmice

Košarkaški klub Cerak uputio je niz saveta svima koji žele da dođu na neki od susreta njihovog tima.

Često smo nažalost svedoci da na košarkaškim utakmicama dolazi do nemilih scena i incidenata. Nekada planu igrači, nekada navijači, nekada sudije moraju da prazne delove tribina… A jedan beogradski košarkaški klub pronašao je simpatičan način to da predupredi – spiskom saveta za roditelje koji planiraju da prisustvuju mečevima ovog tima.

Košarkaški klub Cerak, koji će ove godine uzeti učešće u takmičenjima pod ingerencijom Košarkaškog saveza Beograda izdao je spisak saveta koje treba pratiti, a koji je sakupio niz pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

 

 

 

Evo kako glasi ovo „mini saopštenje“ koje je pobralo simpatije:

 Savet za roditelje: trener trenira, sudija sudi, igrači igraju. Vi se zabavljate i uživate. Vaš zadatak je da podržite ekipu i vaše dete. Nemojte razmišljati o taktici igre. Nemojte vređati sudije, roditelje i protivničke igrače. Oni su deca kao i vaša! Što većim aplauzom pozdravite svaki dobar potez – napisali su iz KK Cerak.

.

 

Svi ljubitelji košarke, naravno, podržaće ovaj apel i treba verovati da na utakmicama Ceraka ove sezone posle ove objave sigurno neće biti problema.

Tagovi:

Pročitajte još: