Pretraga
Close this search box.

(FOTO)Uređeno više ulica u čukaričkom naselju Sremčica

U prethodnom periodu završena je sanacija više ulica u naselju Sremčica, za čije uređenje je sredstva obezbedila Gradska opština Čukarica iz svog budžeta.

U pitanju su Abadžijska, Komitska ulica, kao i Ulica porodice Tanasijević, Ulica Stefana Brankovića i nastavak Ulice učitelja Živka.

Obilazeći nedavno uređene saobraćajnice, član Opštinskog veća Čedomir Sovtić je istakao da su u pitanju ulice koje nisu sanirane više decenija, te da je bilo neophodno njihovo uređenje.

„Trudimo se da, poštujući zahteve građana, uređujemo što više saobraćajnica u svim čukaričkim naseljima“, rekao je Čedomir Sovtić i naglasio da opština izdvaja značajna sredstva za uređenje ulica koje su u njenoj nadležnosti .

Građani ovog dela Sremčice izrazili su zadovoljstvo završenim radovima, ističući da je posle više decenija omogućen kvalitetan prilaz njihovim domovima.

U navedenim ulicama u Sremčici, radovima u ukupnoj dužini od oko 800 metara, je bilo obuhvaćeno skidanje starog dotrajalog asfalta, kao i sanacija podloge na delovima gde je bila oštećena, te postavljanje novog sloja asfalta.

Tagovi:

Pročitajte još: