(FOTO) Uređenje atarskog puta na Čukarici

Počeli su radovi na uređenju atarskog puta – potez Krušik u naselju Železnik. Sredstva za uređenje puta, u dužini od 1,5 km, a koji će omogućiti prilaz poljoprivrednicima ovog dela Železnika, do njihovih poljoprivrednih parcela, izdvojila je opština Čukarica.

Radove su danas obišli član Veća Nikola Đukanović, direktorka JP „Poslovni centar Čukarica“ Marija Gavrić. Oni su, tom prilikom, razgovarali i sa pokretačem inicijative za uređenje puta i poljoprivrednikom Slobodanom Jelkićem.

„Put koji upravo uređujemo, u dužini od 1500 metara je veoma značajan za poljoprivrednike u ovom delu, jer predstavlja prilaz do parcela na površini od preko 700 ha. Zato smo se trudili da pomognemo poljoprivrednicima koji su nam se obratili i inicirali radove, pa će oni uskoro imati adekvatan prilaz obradivim površinama“, rekao je Nikola Đukanović.

Tokm uređenja, očišćen je i prilaz atarskom putu, a pored ovog poteza, u planu je, da do kraja godine, budu uređeni putevi na još nekoliko lokacija na Čukarici, najavio je Nikola Đukanović član Veća.

Tagovi:

Pročitajte još: