(FOTO) U toku završni radovi na uređenju Ulice Buda Tomovića na Čukarici

Utoku su završni radovi na uređenju Ulice Buda Tomovića u naselju Bele vode. Na inicijativu i predlog Gradske opštine Čukarica, ekipe JKP „Beograd put“ sprovele su rekonstrukciju ulice u dužini od oko 700 metara, a obuhvaćeno je i uređenje trotoara u istoj dužini.

Završne radove obišli su danas pomoćnik predsednika Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović i član Veća Čedomir Sovtić.

“Nakon ulice Crveno barjače i dela Ulice Momčila Čedića, privodimo kraju radove na uređenju još jedne važne saobraćajnice u naselju Bele vode. Rekonstrukcijom su obuhvaćeni i kolovoz i trotoari i verujemo da će, kao i prethodno sprovedeno uređenje ulice Crveno barjače, biti od velikog značaja za stanovnike naselja Bele vode, posebno što ova saobraćajnica nije sanirana više od tri decenije“, rekao je prilikom obilaska pomoćnik predsednika Nikola Aritonović, dodavši da je vrednost radova 25 miliona dinara, a da je investitor JP „Putevi Beograda“.

Čedomir Sovtić je naglasio da su tokom sanacije zamenjeni i šahtovi i slivnici, gde god je bilo potrebno i da mu je drago što su i građani koji žive u ovoj ulici zadovoljni nakon rekonstrukcije.

On je ovom prilikom dodado da je upravo u toku i uređenje Ulice Svetolika Lazareviće Laze, koja povezuje Lješku ulicu na Banovom brdu sa ulicom Obrenovački drum na Čukaričkoj padini, a da je nedavno završena rekonstrukcija trotora i kolovoza u Ulici Stevana Filipovića u Železniku.

Tagovi:

Pročitajte još: