Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Predškolska ustanova „Čukarica“ pobednik „Ženskog fudbalskog turnira“

Uz dobru atmosferu i podršku publike, u Sportskom centru Žarkovo održan je već tradicionalni čukarički „Ženski fudbalski turnir“.

Da se žene odlično snalaze i u ovom sportu, pokazale su učesnice turnira koji je održan po četvrti put, u organizaciji Sportske organizacije Čukarica i uz podršku Gradske opštine Čukarica.

Na samom početku, učesnicima i prisutnima se obratila predsednica Skupštine Gradske opštine Čukarica Lidija Jovanović, koja im je poželela dobar plasman, ali pre svega dobru atmosferu i druženje. Ona je dodala da joj je drago da je turnir postao tradicija i da ima veliku podršku, kako učesnica, tako i publike.

Tom prilikom, predsednica Skupštine se zahvalila i specijalnoj gošći ovogodišnjeg turnira, košarkašici Dajani Butuliji, koja je sa našom košarkaškom reprezentacijom osvojila olimpijsku medalju u Rio de Žaneiru.

Ove godine, pobednički pehar odnela je ekipa Predškolske ustanove Čukarica“, dok je druga bila ekipa Gradske opštine Čukarica, a treći tim Doma zdravlja „Dr Simo Milošević“. Na takmičenju su učestvovale i ekipe „Mame za Marinu Maljković“ i ekipa škola „Filip Kljajić-Fića“ i „Josif Pančić“, kojima su pripali četvrto i peto mesto.

Pehar i medalje ekipama i pojedincima uručili su predsednica Skupštine Lidija Jovanović i pomoćnik predsednika Jovica Gostojić.

Tagovi:

Pročitajte još: