Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Održana manifestacija „Požeška – Ulica otvorenog srca“

I ovog prvog dana Nove godine, Požeška je bila ulica dobrog raspoloženja, sa koje su poslate važne poruke o humanosti i solidarnosti. Čukaričani i njihovi gosti uživali su u veseloj prazničnoj atmosferi na tradicionalnoj manifestaciji „Požeška-Ulica otvorenog srca“, koju je organizovala Turistička organizacija Čukarica.

Prvog dana nove 2024. godine u Požeškoj ulici priređen je prigodan novogodišnji program za najmlađe Čukaričane i njihove goste, kao i ulični vašar i luna park. U muzičkom delu programa učestvovali su Boris Režak, Angelina i „Neverne bebe“.

Manifestaciji je prisustvovao predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić sa svojim saradnicima i direktorka Turističke organizacije Čukarica Dragana Zec.

“Ulica otvorenog srca” zamišljena je kao proslava humanosti i mogućnost da se uz pesmu, muziku i ulične zabavljače nekome i pomogne. Posetioci, na čijim licima su se crveneli nosići, su kao i svake godine pokazali koliko su otvorenog srca. Kao i svake godine, sav prilog od kupovine klovnovskih nosića na štandu Turističke organizacije Čukarica ide u humanitarne svrhe.

Tagovi:

Pročitajte još: