Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Održana manifestacija „Letnji dan – Matija Ban“ na Čukarici

Proteklog vikenda, 5. i 6. jula, u velikom parku u Požeškoj ulici, u organizaciji Turističke organizacije Čukarica osmi put održana je kulturno-umetnička manifestacija „Letnji dan – Matija Ban“, koja je obuhvatala muzički, filmski i dečiji program.

Petak, 5. jul bio je rezervisan za projekciju na otvorenom filma „Jorgovani“. Film domaće produkcije je komedija/drama u režiji Siniše Cvetića, sa Slobodom Mićalović, Ivanom Bosiljčićem, Mimom Karadžićem i Gordanom Kičićem u glavnim ulogama.

U pitanju je ljubavna komedija u kojoj se vidi i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas. Film je sa oduševljenjem pogledalo oko 250 posetilaca.

Druge večeri manifestacije, na radost naših najmlađih sugrađana, održana je dečija predstava „Cvrčak i mravica“.

Kulminacija manifestacije svakako je bio koncert poluplarnog ženskog sastava „Frajle“ koje su na Banovom brdu održale koncert za pamćenje. Bend ovogodišnjom turnejom obeležava 15 godina postojanja na muzičkoj sceni Srbije i regiona. Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča napravile su fantastičnu atmosferu, a većinu pesama je oko 1.500 posetilaca pevalo u glas.

Tagovi:

Pročitajte još: