Pretraga
Close this search box.

(FOTO) OČIŠĆEN ČITAČKI POTOK NA ČUKARICI

Gradska opština Čukarica i JP „Beograd vode“, na zahtev građana , nedavno su u potpunosti očistile Čitački potok u naselju Železnik, što je omogućilo i adekvatan protok vode.

Naime, građani ulica Braće Lukić i Milorada Ćirića, u neposrednoj blizini Čitačkog potoka, obratili su se opštini i članu Veća zaduženom za komunalnu infrastruktuturu i vodovodni sistem Cvijetinu Đukanoviću, da se reši problem obraslog rastinja i smeća u potoku. Odmah, po izlasku na teren, član Veća se obratio nadelžnom preduzeću „Beograd vode“, čije su ekipe ovih dana , sa kompletnom mehanizaciojm očistile okolinu i tok potoka u dužini od skoro 2 km.

Inače Čitački potok, više godina nije kompletno čišćen, a ovi radovi će izuzetno značiti jer je uklonjeno obraslo rastinje, očišćen potok od korova, kao i od različitog otpada , mulja i smeća. Kako je naglasio Cvijetin Đukanović, ovi radovi su omogućili , kompletno uređenje potoka i okoline, ali i normalan tok potoka. Građani, na čiji zahtev su radovi i započeti, izrazili su zadovoljstvo zbog brze i efikasne reakcije, opštine Čukarica i JP „Beograd vode“ koja je dovela do rešenja ovog problema.

Tagovi:

Pročitajte još: