Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Nove kante za individualna domaćinstva u ovom naselju na Čukarici

Ovog vikenda, u naselju Ostružnica, počela je zamena starih PVC kanti za odlaganje  otpada. Nove zelene PVC kante dobiće 1127 domaćinstava naselja, a žitelji Ostružnice, na čiji zahtev je akcija i započeta, su već od danas, od ranih jutarnjih časova mogli da preuzmu nove kante za komunalni otpad, u dvorištu Osnovne škole „Karađorđe“ u Ostružnici.

„Na ovaj način, zajedno sa jkp „Gradska čistoća“  nastavljamo akciju , prethodno sprovedenu u naseljima Umka i Velika Moštanica, gde je zamenjeno više od 1700 kanti za porodična domaćinstva, a sa željom da građanima izađemo u susret  i omogućimo im brže i lakše odlaganje komunalnog otpada,“rekao je tom prilikom član Veća opštine Čukarica Aleksandar Blagojević , koji je prisustvovao zajedno   sa  direktorom  u JKP „Gradska čistoća“ Draganom Ignjatovićem.

 Akcija će biti nstavljena i tokom nedelje od 07 do 16.00 časova, na istoj lokaciji, a potrebno je da građani, prilikom preuzimanja novih kanti, donesu staru, dotrajalu , kao i račun za Infostan i ličnu kartu.

Tagovi:

Pročitajte još: