Pretraga
Close this search box.

(FOTO) NASTAVLJA SE AKCIJA UREĐIVANJA ULICA NA ČUKARICI, i u ovom naselje završena rekonstrukcija

U čukaričkom naselju Bele vode, u proteklom periodu, uređene su brojne saobraćajnice. Nedavno je završena sanacija Ulice Momčila Čedića i to u delu od raskrsnice sa ulicom Belo vrelo do raskrsnice sa ulicom Jelenov žleb.

Radove na uređenju saobraćajnice u dužini od oko 200 metara, na inicijativu opštine Čukarica, sprovele su ekipe JKP „Beograd put“, a uređeni deo ulice obišli su pomoćnik predsednika opštine Čukarica Nikola Aritonović i član Veća Čedomir Sovtić.

„Ulica Momčila Čedića, samo je jedna od saobraćajnica koje smo rekonstruisali u proteklom periodu u naselju Bele vode. Trudili smo se da poštujemo zahteve sugrađana i obnovimo ulice u naselju, posebno one koje dugi niz godina nisu sređivane, a od velike su važnosti za žitelje naselja. Pored Ulice Momčila Čedića, u prethodnom periodu, u naselju Bele vode, uređene su i ulice Buda Tomovića, Crveno barjače, Komovska, Leposave Mihajlović, Krste Sretenovića i Ulica Zdravka Jovanovića, od raskrsnice sa ulicom Belo vrelo do raskrsnice sa Ulicom Buda Tomovića.“, rekao je Nikola Aritonović.

Član Veća Čedomir Sovtić je istakao da je sanacijom dela Ulice Momčila Čedića obuhvaćeno skidanje starog sloja asfalta , popravka šahtova i slivnika i postavljanje novog sloja asfalta i dodao da je vrednost radova oko 4,5 miliona dinara, a investitor je JP „Putevi Beograda“.

Tagovi:

Pročitajte još: