Pretraga
Close this search box.

(FOTO) LOPOV U MARKETU UHVAĆEN NA DELU: Stao pored kase i krade artikle na Čukarici!

Krađe u prodavnicama, marketima i supermarketima su svakonevne, a Beograđani su ovog puta na delu zatekli lopova kako krade robu i to pored kase.

Na beogradskoj Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavio se video-snimak iz marketa na Čukarici na kome se vidi čovek koji pored kase uzima artikle, stavlja u pantalone i izlazi napolje.

Beograđanka koja se tu zatekla snimala je šta je čovek urdio, a snimak je plasirala na društvenim mrežama.

Podsetimo, nedavno se u jednom marketu u Žarkovu odigrala prava drama kada su ljudi zatekli lopova na delu kako krade.

Lopov je ušao u prodavnicu sa namerom da ukrade namirnice. Radniku obezbeđanja koji vodi brigu o objektu je čovek bio sumnjiv, pa ga je pratio. U jednom trenutku je nastao opšti haos.

Detalje nam je tada ispričao mladić koji se zadesio na licu mesta. On je tada rekao da je pritekao u pomoć radniku obezbeđenja koga je lopov udario, te da je morao da „nokautira“ kradljivca.

– Bio sam sa suprugom u nabavci. Neki čovek je ukrao kafu i neke namirnice i to strpao u gaće. Zautsvio ga je radnik obezbeđenja. Stariji gospodin. Rekao mu je da izvadi namirnice i da ih ostavi da ne bude problema. Međutim, on udari tog radnika obezbedđanja i nokautira ga. Šta ću, ja se uključim da pomognem dok ne dođe policija i vidite iz priloženih fotografija kako se završilo. Bio sam u policiji da dam izjavu, ali sam pomogao da uhvate razbojnika.

Tagovi:

Pročitajte još: