Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Jesenji festival cveća i meda na Čukarici

Jesenji festival cveća i meda, u organizaciji Turističke organizacije Čukarica, počeo je u ponedeljak, 16. septembra i trajaće sve do petka, 20. septembra.

Posetioci imaju priliku da na platou ispred Osnovne škole „Josif Pančić“ u Požeškoj ulici od 9 do 19 časova izaberu cveće, ukrasne i lekovite biljke za svoje domove, terase i bašte, i da uživaju u bogatoj ponudi meda i pčelinjih proizvoda.

Jesenji festival cveća i meda obišao je predsednik Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović zajedno sa direktorkom Turističke organizacije Čukarica Draganom Zec.

„Veoma me raduje činjenica da i ovog puta imamo sjajan odziv izlagača, kako uzgajivača cveća, tako i proizvođača meda. Naše komšije sa Čukarice će uživati u bojama i mirisu raznobojnog cveća, a moći će i da probaju razne vrste meda i plelinjih proizvoda direkno od proizvođača.

Takođe, imaće priliku da se informišu kako da prepoznaju pravi, prirodni med, budići da je ovo namirnica koja je jedna od najfalsifikovanijih“, kazao je Nikola Aritonović.

Tagovi:

Pročitajte još: