Pretraga
Close this search box.

(FOTO) „Dedamrazijada“ i rođendanska proslava Predškolske ustanove Čukarica u parku na Banovom brdu

Iove godine, Predškolska ustanova Čukarica proslavila je svoj rođendan, uz druženje sa Deda Mrazom u parku na Banovom brdu.

Predškolska ustanova Čukarica slavi 79 godina postojanja, a od prošle godine svojom proslavom pridružuje se „Dedamrazijadi“, manifestaciji na otvorenom, koju povodom predstojećih praznika već treću godinu organizuje Kulturni centar „Čukarica“. „Dedamrazijada“ je tradicionalno otvorena druženjem sa mališanima čukaričkih vrtića, a sve pod sloganom „Nežni, snažni i snalažljivi“.

U parku u Požeškoj, uz osmehe i igru, u prazničnom raspoloženju uživali su mališani i njihovi vaspitači, sportska udruženja, predstavnici Predškolske ustanove, Gradske opštine Čukarice i Grada Beograda. Ideja manifestacije je bila da zajedničkim druženjem na otvorenom mališani podele radost prazničnog okupljanja i da na malo drugačiji način dočekaju Deda Mraza, a sudeći po dosadašnjem iskustvu, deca su oduševljena rođendanskom i prazničnom proslavom u prirodi.

Manifestaciji su prisustvovali predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, članica Veća Stana Lukić i direktorka PU Čukarica Biljana Gajić.

Tagovi:

Pročitajte još: