Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Auto-sedišta za mališane sa Čukarice

Opština Čukarica se brojnim akcijama trudi da bude podrška roditeljima i najmlađim žiteljima Čukarice, da imaju srećno i bezbrižno detinjstvo i oslonac u odrastanju. Već od prvih dana, po dolasku na svet, opština već tradicionalno dočekuje svoje najmlađe sugrađane bebi poklon paketima, a za one malo starije, u saradnji sa Sekretarijatom za  saobraćaj, Gradska opština Čukarica je obezbedila i 350 auto-sedišta za bezbednu vožnju najmlađih.

Auto sedišta za mališane, roditeljima sa Čukarice koji su se prijavili, uručio je danas predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić u Sportskom centru Žarkovo.

Sedišta, koja su neophodna za bezbedan boravak mališana u putničkom vozilu, veoma će značiti za roditelje i porodični budžet, te je razumljivo da je i interesovanje za ovu akciju bilo veliko.

„Ovu akciju smo organizovali sa željom da omogućimo i deci i roditeljima adekvatne uslove za bezbednu vožnju i putovanje. Podelom auto-sedištima se trudimo da doprinesemo unapređenju bezbednosti učesnika u saobraćaju, posebno naših najmlađih sugrađana”, rekao je predsednik i ovom prilikom pozvao roditelje da se prijave za božićne poklon-paketiće za predškolce koje Gradska opština Čukarica tradicionalno dodeljuje tokom praznika.

Opština Čukarica kontinuirano, tokom godine, sarađuje sa Sekretarijatom za saobraćaj organizujući edukativne akcije i predavanja za decu predškolskog i školskog uzrasta, jer je zajednički cilj da deca usvoje pravila bezbednog ponašanja u saobraćaju.

Tagovi:

Pročitajte još: