Pretraga
Close this search box.

FMP RASKINUO UGOVOR SA IGRAČEM ZBOG NEDISCIPLINE: Treći „otkaz“ u Železniku za deset dana!

Klub iz Železnika smanjuje igrački kadar za nastavak sezone, a poslednji raskid usledio je usled nediscipline mladog košarkaša.

FMP je u kratkom periodu raskinuo ugovore sa trojicom košarkaša. Prvo su klub napustili Nikola Janković i Paulius Valinskas, dok je sada ugovor raskinut i sa mladim Nikolom Manojlovićem. U saopštenju koji je klub iz Železnika objavio na zvaničnom sajtu objašnjava se usled čega je raskid usledio.

„KK FMP SoccerBet obaveštava javnost da je raskinut ugovor sa dosadašnjim prvotimcem Nikolom Manojlovićem. Ugovor je raskinut kao posledica nediscipline i neprofesionalizma Manojlovića. FMP SoccerBet izražava ovom prilikom žaljenje zbog ovakvog razvoja situacije jer je Manojlović svoje prve minute u regionalnoj košarci dobio upravo u dresu Pantera i u dve sezone zabeležio 20 nastupa sa značajnom minutažom“, navodi se.

Manojlović je inače ponikao u Crvenoj zvezdi, a u februaru 2020. godine potpisao je i prvi profesionalni ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana. Išao je na pozajmicu u Tamiš i Slodes, da bi u FMP prosleđen 2021. godine. Tokom ove sezone prosečno je beležio 5,5 poena i 2,6 skokova na 16 utakmica u ABA ligi.

Podsetimo, FMP je sezonu u ABA ligi završio na petom mestu i najverovatnije će u plej-ofu igrati protiv Cedevite Olimpije kojoj preostaje još jedna utakmica sa Crvenom zvezdom.

Tagovi:

Pročitajte još: