Pretraga
Close this search box.

EVROPSKA NOĆ POZORIŠTA NA ČUKARICI

Hit predstavom za decu „Patrolne šape“, u subotu, 18. novembra u 17 časova, u izviđenju Mašinog pozorišta iz Beograda u Kulturnom centru „Čukarica“ počinje 13. Evropska Noć pozorišta. Mališani će uživati u interaktivnoj i edukativnoj predstavi, punoj neočekivanih zapleta, koja govori o snalažljivosti, prijateljstvu, iskrenosti i večitoj borbi dobra i zla.

Nakon predstave za mališane, na repertoaru su još dve sjajne predstave za odrasle. U 19 časova, na repertoaru je gostujuća predstava, monodrama pozorišta iz Tetova „Ikonija, pardon madmazel Ika“, u kojoj glumica Nataša Petrovski u ulozi Ikonije govori o svom burnom životu, od Tetova do Brisela. Predstavu je, po tekstu Jovana Damjanovskog, režirao Igor Bačovski.

I na kraju, u 20,30 časova na programu je urnebesna komedija „Moja žena se zove Zlatko“ koja govori o ljubavnom trouglu iz koga akteri pokušavaju da se izvuku bez ozbiljnih posledica. Igraju: Saša Pantić, Đorđe Jovičić, Andrija Kovač, Maša Pantić i Jana Salamadić. Predstavu je režirao Saša Pantić.

Tagovi:

Pročitajte još: