Pretraga
Close this search box.

Ekipa Gradske opštine Čukarica pobednik Ženskog fudbalskog turnira

 

Treći Ženski fudbalski turnir održan je sinoć u Sportskom centru Žarkovo u organizaciji Gradske opštine Čukarica i Sportske organizacije Čukarica.

Na već tradicionalnom turniru učestvovale su ekipe Gradske opštine Čukarica, Predškolske ustanove Čukarica, Doma zdravlja „Dr Simo Milošević“ i Crvenog krsta Čukarica, a pobedu je odnela ekipa Gradske opštine Čukarica koja je u finalnoj utakmici pobedila ekipu Crvenog krsta Čukarica.

Član Opštinskog veća Slaviša Šotra uručio je pobednički pehar kapitenu ekipe GO Čukarica Milici Trifunović.

Treće i četvrto mesto pripalo je ekipama Predškolske ustanove Čukarica i Doma zdravlja „Dr Simo Milošević“.

Pehare i medalje kapitenima su uručili pomoćnik predsednika Jovica Gostojić, član Veća zadužen za sport Slaviša Šotra i v.d. direktora Sportskog centra Žarkovo Zoran Malović, a prisustvovali su i član Veća Miljan Ćeranić i upravnik Sportskog centra Žarkovo Nikola Radunović.

Dame su i ovoga puta pokazale veliki entuzijazam, energiju i umeće, i u vreme završnice Svetskog prvenstva u fudbalu predstavile ženski fudbal u najboljem svetlu. Uz podršku publike i fer plej igru, turnir je protekao uz dobro druženje i atmosferu, a pored ekipnih pobeda izabrana je i najbolja igračica turnira Nevena Simić Pajić iz Gradske opštine Čukarica, a titula najboljeg golmana pripala je Nadi Pilčević iz Doma zdravlja „Dr Simo Milošević“.

Tagovi:

Pročitajte još: