Pretraga
Close this search box.

„DROLJO, UBIĆU TE“! Poslanik Aleksandar Jerković na Čuakrici, kolima naleteo na prestravljenu ženu, a onda je TEŠKO IZVREĐAO

Poslanik Aleksandar Jerković bio je vinovnik saobraćajne nesreće koja se 14. marta dogodila u popodnevnim satima u Žakovu. Iako je žena u kolima vozila dete, Jerković ju je napao ne „štedeći“ na uvredama, saznaje Kurir.

Svojim automobilom je naleteo na vozilo koje se nalazilo ispred njegovog u koloni, a u kome su se nalazili žena koja je upravljala vozilom i njeno maloletno dete. Pošto su izašli iz vozila Jerković je počeo da se svađa sa ženom, ubeđujući je da njeno vozilo nije oštećeno.

Pošto je žena insistirala na tome da pozove policiju Jerković je počeo da je vređa nazivajući je „ku**om“, „droljom“ i da preti i psuje.

– Bio je izuzetno nepristojan, bahat i vulgaran, ispričao je Kuriru svedok ovog nemilog događaja – Vikao ubiću te, je**ću ti mater, razvaliću te. Sve to je izgovorio pred maloletnim detetom – kaže sagovornik Kurira.

Jerković je zatim ušao u svoja kola i nastavio da vređa ženu u čije je vozilo udario i napustio mesto nezgode.

Inače, iste večeri, posle pomenutog incidenta u saobraćaju, Aleksandar Jerković je napadnut na Košutnjaku dok je trčao. Policija je identifikovala počinioce i uhapsila ih.

Napadnuta žena je ovaj incident u saobraćaju prijavila policiji, a kako saznajemo, pomenuta dva događaja nisu povezana.

(Kurir.rs)

Tagovi:

Pročitajte još: