Pretraga
Close this search box.

Dodeljene nagrade najuspešnijim učenicima Čukarice i njihovim nastavnicima

Dodelom vrednih vaučera, već tradicionalno, Gradska opština Čukarica nagrađuje učenike čukaričkih osnovnih i srednjih škola koji su postigli najviše rezultate na republičkim takmičenjima. Nagrade su, kao i ranijih godina, dobili i njihovi nastavnici, koji su ih pripremali za učešće na republičkim takmičenjima iz svih predmeta.

Na svečanosti u sali Gradske opštine Čukarica, učenike i nastavnike je pozdravio predsednik opštine Srđan Kolarić istakavši da mu je posebno drago kada je u prilici da čestita mladim Čukaričanima koji su ponos opštine i koji su svojim radom i trudom postigli uspehe, kao i njihovim profesorima koji su ih učili i koji su im, kao i porodica i roditelji, podrška u radu i rezultatima. „Opština je uvek tu da bude uz vas i da vas podrži da na isti način nastavite i dalje, da vredno radite i nižete uspehe i budete oslonac društva“, rekao je predsednik prilikom uručenja nagrada.

Dodeli su prisustvovali i nagrade uručili član Veća Miljan Ćeranić i načelnik Opštinske uprave Filip Stojkanović, koji su takođe čestitali učenicima i nastavnicima.

Ove godine, vrednosne vaučere dobio je 131 učenik i nastavnik čukaričkih osnovnih i srednjih škola, a pojedini učenici bili su izuzetno uspešni osvojivši i po dve nagrade u različitim oblastima, zbog čega su i posebno nagrađeni.

Tagovi:

Pročitajte još: