Pretraga
Close this search box.

Direktor Čukaričkog putuje po rivala: Koga god da izvučemo, uživaćemo u evropskim utakmicama

Za razliku od tri srpska predstavnika na evropskoj sceni, Čukarički još uvek čeka na potencijalne rivale, koji će biti poznati po završetku revanš mečeva drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na izvlačenje parova u Nion putuje tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić, koji se nada da će biti srećne ruke za belo-crne.

– U ponedeljak 7. avgusta je izvlačenje parova za plej-of Lige Evrope, a utakmice se igraju 24. i 31. avgusta. Što se tiče eventualnih rivala još je rano da pričamo jer nisu završene sve utakmice iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Da kažem koje su nam želje, to je sada mač sa dve oštrice. Možemo da dobijemo nekog uslovno rečeno slabijeg, a da ne prođemo, to i nije dobro. Sa druge strane uvek je lepo imati atraktivnog rivala. U svakom slučaju koga god da izvučemo, uživaćemo u evropskim utakmicama – istakao je Goran Grkinić, tehnički direktor Čukaričkog, koji će već u nedelju put Niona.

U međuvremenu delegacija Čukaričkog je već dva puta obišla teren u Leskovcu, a uskoro će ponovo sa predstavnicima UEFA na jug Srbije.

– Predstavnici UEFA nam dolaze u posetu 8. i 9. avgusta. Što se samog stadiona u Leskovcu tiče, izgleda fenomenalno, baš su lepo, evropski sredili. Sada preostaje samo prijem od strane UEFA, nadamo se da će sve biti u redu.

Tagovi:

Pročitajte još: