Pretraga
Close this search box.

DETALJI HAPŠENJA 2 INSPEKTORA SBPOK na Čukarici!

Policijski inspektori Službe za borbu protiv organizovanog kriminala N. U. i Z. Đ. uhapšeni su danas u velikoj akciji Službe unutrašnje kontrole MUP-a Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Kako Kurir saznaje pripadnici Unutrašnje kontrole jutros su upali u prostorije SBPOK-a na Makišu i lisice stavili dvojici kolega.

– N. U. sumnjiči se da je zloupotrebio položaj, odnosno da je od februara prošle godine do marta ove godine omogućavao narko dilerima D. G. i D. M. da nabavljaju drogu. Kako se sumnja, iako je kao policajac znao čime se bave, N. U. im je obezbeđivao zaštitu od svojih kolega, odnosno od policije, kako bi izbegli hapšenje – otkriva izvor Kurira i dodaje da se njihov kolega Z. Đ. sumnjiči da mu je pomogao oko zaštite D. G.

Kako Kurir nezvanično saznaje, policajci se sumnjiče i da su krajem prošle godine učestvovali u zapleni droge od D.G., ali da o tome nisu obavestili ni tužilaštvo ni sud.

Akcija policije i tužilaštva, kako je Kurir ekskluzivno objavio, počela je rano ujutru. Uhapšeni policajci, sutra bi trebalo da budu privedeni na saslušanje.

Kurir.rs

Tagovi:

Pročitajte još: