Pretraga
Close this search box.

Deseto Sportsko sabranje Svete Srbije na Čukarici

”Sportsko sabranje Svete Srbije”, kao projekat sportskog, porodičnog, duhovnog, druželjubivog, kulturnog, zabavnog, obrazovnog i patriotskog karaktera, protkanog ljubavlju i Jevanđeljem, koji je zbog njegovog razvoja, postignutih rezultata i dokazanog pozitivnog uticaja na društvo, dobio status Manifestacije od posebnog značaja za Grad Beograd, ispunjava svoju prvu deseticu.

 

Uz promovisanje važnosti očuvanja duhovnog i telesnog zdravlja naših najmlađih, kako je to blaženopočivši patrijarh Irinej nazvao kovanicom ”harmoničnog vaspitanja”, Sportsko Sabranje je do sada na predhodnih devet ukupno zainteresovalo i na jednom mestu okupilo više od 200.000 posetilaca.

Zahvaljujući velikom interesovanju čitavih porodica, a pogotovu dece za manifestaciju Sabranja, ovo jubilarno nosi slogan upravo njima posvećen, sa željom da svi budemo kao oni: ”Mi smo desetka!”

 

Ovogodišnje 10. Sabranje Svete Srbije održaće se u nedelju 11. juna, na sportskim terenima Ade Ciganlije (sa desne strane od kružnog toka), a počeće u 9 časova svetom liturgijom.

 

Deseto jubilarno Sabranje će i tematski i sadržajno objediniti svih prethodnih devet.

 

Svi sadržaji na manifestaciji su besplatni.

Tagovi:

Pročitajte još: