Pretraga
Close this search box.

ČUKARIČKI PROTUTNJAO SURDULICOM!

U okviru 10. runde takmičenja u nacionalnom prvenstvu Srbije, Radnik je pred svojim navijačima dočekao eskpediciju sa Banovog brda. Čukarički je ‘pregazio’ domaćina u Surdulici sa ubedljivih 4:0.

Badamosi je golom obeležio meč, ali igrač utakmice sa dva pogotka i iznuđenim penalom je bez dileme Ibrahima Ndijae.

Krenuli su Brđani silovito od prvog sudijskog zvižduka. Belo-crni su odmah nametnuli svoj ritam, vidno raspoloženi za igru. Razmenljivali su gosti dosta hirurški preciznih dodavanja, nisu komplikovali. Vrlo direktna igra beogradskog tima u potpunosti je zbunila Surduličane, koji nisu imali konkretan odgovor.

Ređale su se šanse za goste, sve do 8. minuta kada je došlo do prve promene rezultata.Ignjatović ruši Ndijaea, a  Nikolić je dosudio jedanaesterac za favorite iz srpske prestonice. Kapiten i rekorder po broju odigranih mečeva u dresu Čukaričkog, Marko Docić, bio je precizan sa bele tačke i doveo je goste u vođstvo.

Nije se dugo čekalo na novo uzbuđenje. Igrači Dušana Kerkeza ispoštovali su dogovore iz svlačionice, odlično čitali ideje domaćih igrača, a surovo kažnjavali i najmanju grešku. Igrao se 15. minut kada je Čukarički iz samo nekoliko poteza uspeo da matira mladog golmana Ranđelovića. Badamosi je u kontranapadu uposlio Ivanovića, ovaj je odmah uoči Ndijaea i poslao mu pas u prostor. Senegalac je sjajno ispratio akciju, šutirao u dalji ugao i zatresao mrežu Radnika. Ibrahima Ndijae je tako postigao prvi pogodak ove sezone u elitnom rangu srpskog fudbala.

Radnik je u tim momentima izgledao kao raštimovani orkestar, a dodatno ih slomila majstorija napadača sa Banovog brda. Uočio je Mohamed Badamosi da je Ranđelović izašao sa gol linije, ‘uhvatio’ je volej sa oko 40 metara, te pravim projektilom savladao mladog čuvara mreže. Badamosi je nastavio da blista u belo-crnoj opremi. Reprezentativac Gambije je tada upisao sedmi gol u Superligi, a još dva je dodao u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

izvor: hotsport.rs

Tagovi:

Pročitajte još: