Pretraga
Close this search box.

Čukarički panteri igraju za malog Mateju!

FMP dočekuje ekipu Cibone u 10. kolu ABA lige, a osim toga što će Panteri juriti osmi trijumf u regionalnom šampionatu, publika u Železniku, kao i izabranici Nenada Stefanovića imaće priliku da pomognu 11-godišnjem Mateji koji se bori sa cerebralnom paralizom.

Cena karte je 300 dinara, a kompletan prihod od ulaznica ići će porodici Mišić i malom Mateji. Osim toga, svako pogođeno slobodno bacanje na utakmici kompanija Meridian koja je nazivni sponzor kluba vrednovaće sa po 2000 dinara.

Na ulazima u dvoranu biće postavljene kutije gde će svako moći dodatno da donira novac u skladu sa mogućnostima.

Više o narednom izazovu ekipe iz Železnika govorio je trener Nenad Stefanović.

’’Mislim da smo jako dobro analizirali naš poraz u Zadru i uprkos tome što smo bili blizu pobede, mislim da smo zajedno zaključili da to nije način na koji želimo da igramo. Na utakmici sa Cibonom očekujemo reakciju u odnosu na taj meč. Oni su napadački jako talentovana ekipa, jako su dobro vođeni, mislim da svi znaju svoju ulogu i da se vidi dobra organizacija i red. Siguran sam da su imali na početku malo povoljniji raspored da bi imali i koju pobedu više. Čeka nas težak i zahtevan susret, dobro smo trenirali ove nedelje i očekujem da to pokažemo na terenu. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i da pomognemo u skupljanju novca za malog Mateju’’, rekao je Stefanović.

Mladi centar Pantera Marko Pavićević istakao je koliko je bitno da njegov tim upiše trijumf.

„Posle poraza nam je veoma bitno da se vratimo na pobednički put. Moramo da damo sve od sebe da bismo ostali neporaženi na domaćem terenu. Ovom prilikom pozivam publiku da dođe u što većem broju i da zajedno pomognemo porodici Mišić i Mateji“, istakao je Pavićević.

Poziv na utakmicu koji stiže iz FMP sasvim je jasan.

„KK FMP, Meridian i porodica Mišić vas zovu da u ponedeljak od 18 časova dođete u FMP Arenu. Budi dobar komšija, pomozi Mateji“, navodi se u klupskom saopštenju.

Sportklub.rs

Tagovi:

Pročitajte još: