Pretraga
Close this search box.

Čukarički ostaje bez pola tima

Na skoro pola tima Čukaričkog neće imati na raspolaganju Dušan Kerkez sledeće nedelje. Većina mlađih igrača zbog reprezentativnih obaveza propustiće treninge Brđana.

Goran Stevanović, selektor mlade reprezentacije Srbije (do 21 godine), za duele protiv Italije u Bačkoj Topoli 24. marta, odnosno četiri dana kasnije u Marbelji protiv selekcije SAD, pozvao je između ostalog i prvotimce Čukaričkog, Viktora Rogana, Uroša Drezgića, Igora Miladinovića i Vladimira Lučića. Na spisku Orlića je i donedavni član Čukaričkog Nikola Petković, sada igrač Kraun legasija iz SAD-a.

Jovan Damjanović, selektor Omladinske reprezentacije Srbije (do 19 godina), saopštio je spisak igrača na koje računa za mečeve kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo. Orlići će igrati protiv Letonije 22. marta, tri dana kasnije rival će biti Izrael, a poslednji meč Srbija će igrati 28. marta protiv domaćina turnira Poljske. Na spisku su Bojan Kovačević, Uroš Miladinović i Mihajlo Spasojević.

Aleksandar Luković, selektor kadetske reprezentacije Srbije (do 17 godina), objavio je spisak momaka na koje računa za duele kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, odnosno duele sa Belorusijom 22. marta, Bosnom i Hercegovinom tri dana kasnije, odnosno Izraelom 28. marta. Na spisku su Pavle Radojković, Stefan Mitrović, Mihajlo Cvetković, Andrej Subotić i Nikša Delibašić.

Među onima koji su dobili poziv u nacionalnu selekciju je i analitičar Čukaričkog Nenad Stanković, koji godinama unazad radi u stručnom štabu seniorskog tima Crne Gore. Crnogorci će igrati mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske 24. marta u Razgradu i Srbije tri dana kasnije u Podgorici. M. Milanović

Tagovi:

Pročitajte još: