Pretraga
Close this search box.

Čukarički dovodi Brazilca i još jednog golmana!

Neophodna su Čukaričkom pojačanja na određenim pozicijama kako bi imali što jači i konkurentniji tim u borbi za to treće mesto u Superligi i juriš na trofej u Kupu.

Ne puno, ali definitivno postoje određene pozicije koje su Brđani „targetirali“ kao prioritetne. A prema rečima sportskog direktora Vladimira Matijaševića, u pitanju su pozicije levog beka i golmana.

– U ponedeljak očekujemo dolazak levog beka. U pitanju je Brazilac. U nedelju ili ponedeljak ga očekuju lekarski pregledi u Beogradu. To je dogovoreno. Ali ne smem o imenima dok se zvanično ne potpiše. Što se odlazaka tiće biće ih verovatno jedan, ili dva. Nikada ne kažem sigurno dok ne stigne papir, ali imam potencijalne naznake da će tako biti – rekao je Matijašević novinarima koji prate Čuku na pripremama u Turskoj.

Na pitanje da li će možda dovoditi još jednog golmana, priznao je da je ta opcija u planu.

– Hoće, malo nam je dva. Iskreno, ja mislim da ćemo dovesti iskusnog i mlađeg. Pokušavamo. Domaći je golman. Ja bih rekao, ali tokom meča protiv CSKA mi Ivica Tončev i Nenad Lalatović kažu da traže golmana. Zamislite kada bih rekao ime. Pa, oni bi odmah skočili i trčali tamo. Poznajem ih u dušu. Gde njima da kažem. Ja tražim štopera, oni odmah zovu. Lalatović odmah traži preko mene. Ne damo ništa. Kao što ni on meni isto tako ne da. Mi jesmo prijatelji, ali to je rivalitet.

(Telegraf.rs)

 

Tagovi:

Pročitajte još: