Pretraga
Close this search box.

Čukarički Ada mol polumaraton

Pozivamo sve zainteresovane aktivne sportiste, veterane ljubitelje atletskih trka koji žele i mogu da uzmu učešće u 1. Čukaričkom Ada mol polumaratonu da se prijave na portal www.trka.rs.
Prvi čukarički Ada mol polumaraton održava se na 19.11.2022. godine na Adi Ciganliji, trka počinje u 10 časova, start je ispred kafea “The Beach“ na makiškoj strani Ada Ciganlije dok će cilj biti sa novobeogradske strane ispred kafea „Režiser“.
Dužina staze je 21,1km, Sportski savez Čukarice 2018, GO Čukarica i Ada mol obezbedili su pregršt nagrada za učesnike polumaratona. Svaki učesnik dobija zlatnu medalju i poklon od Ada mol šoping centra, dok pobednike očekuju pehari za prvo, drugo, treće mesto, organizatori su obezbedili i vrednosne vaučere za najuspešnije takmičare u vrednosti 2 do 20.000 dinara.
Za sve učenike na kraju je obezbeđeno druženje uz besplatan ručak (kuvani pasulj).
Nakon druženja organizovana je poseta sajmu sporta koji se održava u Ada molu gde će predesdnik GO Čukarica najuspešnijim pojedincima uručiti nagrade, posetioce očekuju dodatni popusti u sportskim radnjama šoping centra. Očekujemo veliki odziv takmičara i ljubitelja ovakvih manifestacija.
Učešće takmičara prilikom prijave je je 2000,00 dinara (uplate će biti moguće čim se odobri fiskalna kasa od nadležnog organa)
Za takmičare je obezbeđeno:
· startni broj sa čipom
· medicinska pomoć na stazi
· osveženje na stazi i cilju
· poklon šoping centra Ada mol
· zlatna medalja za svakog učesnika polumaratona
· pehari za najuspešnije takmičare
· vrednosne nagrade: ukupni plasman od I-V mesta (M) i (Ž); veterani-ke od I-III mesta po kategorijama, 40-49, 50-59, 60-69, 70 i stariji.
· pobednički pasulj za sve učesnike polumaratona na kraju trke.

Tagovi:

Pročitajte još: