Pretraga
Close this search box.

,,Čistoća” podelila još 1.046 zelenih PVC kanti na Čukarici

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća” proteklog vikenda podelile su još 1.046 zelenih PVC kanti za odlaganje klasičnog komunalnog otpada individualnim domaćinstvima u opštini Čukarica. Više od hiljadu domaćinstava u naseljima ove beogradske opštine dobilo je nove zelene PVC kante, koje su im dostavljene na kućne adrese, i time zamenjene stare, oštećene i dotrajale, koje nisu bile pogodne za dalju upotrebu.

Sugrađanima je dodatno predočena dinamika pražnjenja i odvoženja smeća, tako da je njihova jedina obaveza da određenim danom u sedmici kante ostavljaju ispred svojih kapija, na ulici, jer komunalni radnici „Čistoće” ne ulaze u privatne posede. Sugrađani koji nisu bili u mogućnosti da kante preuzmu tokom ove podele, naknadno se mogu javiti pogonu JKP-a „Gradska čistoća” u opštini u kojoj žive i dogovoriti se o preuzimanju kante za svoje domaćinstvo.

Samo tokom ove i prethodne godine, na teritoriji Beograda individualnim domaćinstvima je podeljeno oko 75.000 zelenih PVC kanti za odlaganje klasičnog komunalnog otpada.

Tagovi:

Pročitajte još: