Pretraga
Close this search box.

Ćale u Zvezdu, sin u Čuku: Milojević se vratio na Čukaricu

Čukarički je dobio prvo pojačanje u zimskoj prelaznom roku, ugovor na dve godine sa klubom sa Banovog brda potpisao je Nemanja Milojević. Ofanzivni vezista je među belo-crne došao posle perioda provedenog u Novom Pazaru, a prethodno je igrao još za Kolubaru, Vojvodinu i grčki Panionios. Milojević, koji je rođen 23. februara 1998. godine u Atini, u Čukaričkom je odigrao ukupno 33 utakmice u dve sezone.

„Znam gde sam došao, u ovom klubu sam proveo lepe trenutku, debitovao u prvom timu. Ujedno, u prethodnim godinama Čukarički je nastavio da napreduje, igrao je prvi put i u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja. Dosta toga se promenilo u igračkom kadru od mog prvog boravka na Banovom brdu, ali tu su na primer Marko Docić, Nemanja Belić… Neću imati nikakvih problema sa prilagođavanjem“, napomenuo je odmah po potpisivanju ugovora sa Brđanima Nemanja Milojević.

Fk Čukarički

Ofanzivni vezista je napomenuo i da je imao razgovor sa novim šefom struke Čukaričkog.

„Pričao sam sa Gordanom Petrićem, naravno. Na meni je da dajem sve od sebe, na svakom treningu, na svakoj utakmici. I da svi zajedno ostvarimo ovosezonske ciljeve. A to je ovde uvek isto, Čukarički želi da ostane stabilan klub i da ponovo igra evropske utakmice“.

Iskoristio je Milojević priliku i da se zahvali svom dosadašnjem klubu Novom Pazaru.

„Hvala Novom Pazaru, rukovodstvu kluba, navijačima, imam samo reči hvale za njih i grad u kojem sam proveo jedan period svoje karijere. Želim i njima mnogo uspeha u nastavku sezone“.

Imaće Milojević žestoku konkurenciju u Čukaričkom, ali to ga ne brine, naprotiv.

„Uvek je bitno imati dobru konkurenciju. Kao što sam već rekao, trudiću se da u svakom momentu dajem sve od sebe, i da nastavim da se igrački razvijam i da napredujem. A Čukarički je klub koji to može da mi omogući“, zaključio je Milojević.

Tagovi:

Pročitajte još: