Pretraga
Close this search box.

BRĐANI USLIŠILI MOLBU AUSTRIJANACA: Čukarički izmenio plan završnice priprema!

Ekspedicija Čukaričkog postepeno ulazi u sam finiš ovosezonskih zimskih priprema u Turskoj. Iza ekipe Dušana Kerkeza je 12 dana napornog rada, koji se lakše podnosi u fantastičnim uslovima za treninge i relaksaciju obezbeđene od strane uprave kluba.

Htenje, predanost i posvećenost su primetni već na ‘prvu loptu’, a jedina stavka koja kvari kompletan utisak jesu negativni rezultati uprkos činjenici da je reč o prijateljskim mečevima.

Brđani su odigrali tri od pet planiranih duela, ali još uvek se čeka na prvu pobedu ili remi. Belo-crni su do sada gubili od Legije iz Varšave, Karabaga i Maribora, iako su na svim mečevima izuzev prvog poluvremena protiv poljskog sastava bili bolji rival na travnatoj podlozi.

Do kraja boravka u Turskoj bile su zakazane još dve utakmice, ali generalna proba je otkazana i ‘pomerena’ za dan ranije. Čukarički će poslednji meč u Antaliji igrati protiv bugarskog CSKA 1948, jer je LASK iz Linca zamolio Brđane da otkažu popularnu ‘generalku’ predviđenu za četvrtak.

Pomeranja vezanih za duel sa predstavnikom Bugarske nema, izuzev činjenice da će Čukarički imati manje kvalitetnijeg rivala za poslednju proveru pred povratak u srpsku prestonicu.

 

Tagovi:

Pročitajte još: