Pretraga
Close this search box.

Božićni paketići za čukaričke predškolce

Uoči božićnih praznika Gradska opština Čukarica tradicionalno će obradovati čukaričke predškolce slatkim paketićima. Tokom jučerašnjeg dana u Kulturnom centru „Čukarica“ deca su uživala u predstavi „Božićna bajka“, a potom su im predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, predsednica Skupštine Lidija Jovanović, pomoćnik predsednika Jovica Gostojić i članovi Veća Slaviša Šotra i Aleksandar Blagojević čestitali Novu godinu i Božić i uručili darove opštine.

„Uvek me raduje kada prve dana nove godine ispune dečja graja i smeh. Tako je bilo i juče na tradicionalnom druženju u „Požeškoj-Ulici otvorenog srca“, te novogodišnjim predstavama i božićnim paketićima nastavljamo da uveseljavamo decu i izmamljujemo im osmehe. Ovo je vreme darivanja, ljubavi, vreme kada se okupljamo sa porodicom i prijateljima, te me posebno srećnim čini što smo sa našim mališanima podelili radost praznika“, istakao je predsednik Srđan Kolarić.

Kolarić je kazao da će 6.500 mališana biti obradovano slatkim paketićima, podsećajući da je opština darovala i decu sa Kosova i Metohije, te je 800 paketića otišlo u ruke mališana iz Kosovske Mitrovice, a 300 paketića su dobili mališani iz opštine Parteš.

Deca su se u prazničnom raspoloženju, zajedno sa svojim roditeljima i bakama i dekama, družila sa Božić Batom, a novogodišnju čaroliju su im preneli glumci Fuad Tabučić, Aleksandra Milojković Novikova i Aleksandra Manasijević.

Dečije predstave će biti održane i 3, 4. i 5. januara u Kulturnom centru „Čukarica“, a tom prilikom će Božić Bata i funkcioneri opštine uručiti deci slatke paketiće

Tagovi:

Pročitajte još: