Pretraga
Close this search box.

Besplatan evropski meč na Čukarici

Čukarički će u četvrtak (20.00 časova, RTS 2) igrati revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Rasing Uniona iz Luksemburga. Uprava kluba je odlučila da časti svoje najvernije navijače i sugrađane, pa će ulaz na istočnu tribinu stadiona na Banovom brdu biti slobodan, uz obavezno preuzimanje ulaznica.

Ulaznice za meč Čukaričkog i Rasinga moći će da se preuzmu na prodajnim mestima Tiketlajna u sredu i četvrtak, od 10 do 18 časova u Merkator centru (Bulevar umetnosti 4, Novi Beograd), odnosno od 10 do 21 časova na Stadion šoping centru na Voždovcu (Zaplanjska 32).

Takođe, ulaznice će moći da preuzmu na blagajni FK Čukaričkog u sredu od 17 do 20 časova, odnosno u četvrtak od 16 pa do početka utakmice, u 20 časova. Jedna osoba može da preuzme najviše četiri ulaznice uz lični dokument. Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama da preuzimaju ulaznice, niti da budu na stadionu bez pratioca.

U prvom meču odigranom u četvrtak u Luksemburgu, Čukarički je slavio sa 4:1. Pobednik ovog dvomeča u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije igraće protiv holandskog Tventea (4. i 11. avgusta).

Deca mlađa od 16 godina moraju biti u pratnji starije osobe.

Izvor: Telegraf.rs

Tagovi:

Pročitajte još: