Pretraga
Close this search box.

„BARA FEST“ NA ČUKARICI

U nedelju, 27. avgusta, udruženja građana „Kreativa plus” i „Eko patrola Sremčica”, uz podršku Gradske opštine Čukarica, organizuju treći po redu “Bara fest“ na prostoru oko Rakine bare u Sremčici.

Bara fest je manifestacija koja okuplja ljude sa dobrim vibracijama i dobrom voljom i način je da se predstavi Rakina bara i promoviše ideja volonterizma i timskog rada u zajedničkom cilju da očuvanja prirodnog okruženja koje imamo.

Na Bara festu će od 13.00 do 17.00 časova biti organizovano druženje sa kreativcima. Biće tu izložbe radova rukotvoraca, prezentacije sportskih klubova, radionice za decu i roditelje, predstavljanje programa Nacionalne službe za zapošljavanje, gostovanje male pozorišne trupe Doma za decu i mlade Sremčica, mnogo novih poznanstava i kontakata.

Od 17.00 časova počinje muzički program koji otvaraju mlađi članovi orkestra gitara “Rok cirkus”, hor i orkestar. Nakon njih će nastupiti “Fajront bend”, “Pseudo stereo i ekipa”, “No Tie Daddies“ i svetska zvezda Hornsman Coyote. Program zatvara di-džej Trimer.

 

PROGRAM:

13.00 Radionice (Kreativa plus, ZEC, Čuvari zanata), programi NSZ, izložbe, prezentacije

16.00 Predstava Ustanove za decu i mlade Sremčica

17.00 Hor i orkestar Rok Cirkus

18.00 Fajront Bend

19.10 Pseudo Stereo i ekipa

20.20 No Tie Daddies

21.40 Hornsman Coyote

23.15 Di-džej Trimer

Tagovi:

Pročitajte još: