Pretraga
Close this search box.

„Bara fest 2022“ na Čukarici

U subotu, 24. septembra, Udruženje građana „Kreativa plus“ i „Eko patrola Sremčica“, uz podršku Gradske opštine Čukarica, organizuju drugi po redu „Bara fest“ na prostoru oko Rakine bare u Sremčici.

Na „Bara festu“ će od 13:00 do 17:00 časova biti organizovano druženje sa kreativcima. Biće tu izložbe radova rukotvoraca, prezentacije sportskih klubova, radionice za decu i roditelje, predstavljanje programa Nacionalne službe za zapošljavanje (tema zapošljavanje mladih i zapošljavanje teže zapošljivih grupa), mnogo novih poznanstava i kontakata.

Od 18:00 časova počinje muzički program koji otvaraju mlađi članovi orkestra gitara „Rok Cirkus“. Nakon njih će nastupiti već formirani muzičari: „Fajront bend“ i „Mud House bend“. Program zatvara di-džej Rogoz.

Lampioni želja koje će organizatori puštati na kraju biće poruka ljubavi i nade i poziv da se ponovo nađemo na istom mestu sledeće godine.

„Festival je način da okupimo sve ljude dobre volje, a one koji to nisu privolimo da poučeni primerom počnu da obraćaju pažnju na sredinu u kojoj žive i ljude oko njih i ne zatvaraju oči pred uništavanjem prirode, jer od toga se kao porušene domine nastavljaju i nižu dalji problemi“, poručuju organizatori.

Tagovi:

Pročitajte još: