Pretraga
Close this search box.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi “Pravi heroji umesto izmišljenih“ na Čukarici

Jedan od najvećih superheroja svih vremena – Supermen danas slavi rođendan. Tim povodom, a pod sloganom „Pravi heroji umesto izmišljenih“, Crveni krst Čukarica organizovao je akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u svojim prostorijama u Ulici Vladimira Radovanovića 2.

Akciji su prisustvovali predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić i sekretar Crvenog krsta Čukarica Zvezdan Bradić.

„Veoma sam ponosan na činjenicu da se Čukaričani uvek u velikom broju odazivaju akcijama dobrovoljnog davalaštva. Dobrovoljni davaoci znaju koliko je krv dragocena tečnost i koliko je u brojnim situacijama njihova pomoć ključna. Verujem da će svojim primerom podstaći i druge da se pridruže i postanu davaoci, svesni da su dajući krv pomogli nekom u presudnom trenutku“, poručio je predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić izrađavajući zahvalnost sekretaru Crvenog krsta Čukarica Zvezdanu Bradiću koji sa velikom predanošću i angažovanjem, uz podršku zaposlenih i volontera, organizuje brojne humanitarne akcije.

Sekretar Crvenog krsta Čukarica Zvezdan Bradić je izrazio zahvalnost Gradskoj opštini Čukarica na podršci u organizovanju humanitarnih i drugih akcija.

„Najpopularniji izmišljeni heroj svih vremena je supermen, a pravi heroj je dobrovoljni davalac krvi koji spasava život. Zato pozivamo građane da budu heroji, daju krv i spasu nečiji život!“, poručio je Zvezdan Bradić.

Tagovi:

Pročitajte još: